NetIQ organiseert seminar met het thema ‘breng virtualisatie naar een hoger niveau’

Door: Attachmate  28-02-2008
Trefwoorden: Seminar, Virtualisatie, Vmware

Leiden, 28 februari 2008 – NetIQ, onderdeel van Attachmate, organiseert in samenwerking met UFS op 13 maart aanstaande in Leiden een seminar met het thema ‘breng virtualisatie naar een hoger niveau’. Tijdens dit seminar wordt onder andere aandacht besteed aan het monitoren van servers in een gevirtualiseerde omgeving op basis van VMware VI 3.x.

IT-omgevingen worden steeds complexer en dynamischer. Hierdoor worden de eisen aan systeemmanagement steeds zwaarder. Nieuwe technologieën als virtualisatie en VoIP dienen naadloos in de managementaanpak te worden geïntegreerd. Organisaties moeten hun bestaande managementoplossingen opnieuw tegen het licht houden en het aantal bedrijfsmiddelen dat ze gebruiken consolideren.

Het seminar laat deelnemers zien hoe de IT-omgeving efficiënter kan worden gemanaged met behulp van AppManager voor VMware. Tevens demonstreert Attachmate hoe verschillende belanghebbenden binnen een organisatie worden voorzien van de data en inzichten die zij nodig hebben. Hierbij gaat het om diepgaande applicatieanalyse, capaciteitsmanagement en service level rapportage.

Aanmelden en locatie
Het seminar is gratis toegankelijk en vindt plaats op 13 maart 2008 van 10.00 uur tot 12.00 uur op het kantoor van Attachmate, Schipholweg 101 te Leiden. Aansluitend wordt een lunch geserveerd. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op http://www.attachmate.com/nqinfo/nl/UFS_Seminar_308/sm_info.htm?source=nlevamufsmar08.

----------------------

Over NetIQ
NetIQ, onderdeel van Attachmate, is aanbieder van geavanceerde systems en security management oplossingen. De producten van NetIQ helpen ondernemingen hun IT-service delivery en efficiency te verhogen. Met meer dan 12.000 klanten wereldwijd leveren de NetIQ-oplossingen meetbare business value en resultaten die geëist worden in dynamische organisaties. De Best of Breed oplossingen van NetIQ helpen IT-bedrijven bij hun belangrijkste business services, de beperking van operationele risico’s en document policy compliance. De management solutions van NetIQ bevatten ook Systems Management, Security Management, Configuration Control en Change Administration. Zie voor meer informatie www.netiq.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730 of 06-52542475
[email protected]

Trefwoorden: Attachmate, Netiq, Security Management, Seminar, Virtualisatie, Vmware,