Boonekamp BV Drankengroothandel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amphoraweg 12 , 2332 EE Leiden, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Boonekamp BV Drankengroothandel

Drankengroothandel Boonekamp B.V. is al vele jaren een commercieel bezorgende drankengroothandel en betrouwbare partner voor Horeca, sportverenigingen, (bedrijfs-)kantines, bij evenementen en aan andere grootverbruikers.
Vanaf de thuisbasis Leiden wordt in een straal van circa 60 kilometer de distributie en activiteiten uitgevoerd. Denkt u aan Noordwijk, Haarlem, Zandvoort, Ijmuiden, De Kwakel, Alphen a/d Rijn, Waddinxveen, Pijnacker, Zoetermeer en omstreken.

Met een volledig kwaliteitsassortiment en een toegewijde logistieke dienstverlening, bezorgen wij met alle aandacht uw dranken, food en non-food op tijd en op de plaats waar u het wenst. Ook is Boonekamp sterk op het gebied van evenementen, evenementenmaterialen en wijnen.

Boonekamp heeft haar relatie en persoonlijke aandacht met haar afnemers hoog in het vaandel staan.
Naast een snelle en optimale bezorging van uw bestelling zijn wij ook uw partner op tal van andere gebieden. Boonekamp begeleidt en adviseert haar relaties bij hun bedrijfsvoering, waarbij de adviezen op alle doelgebieden passend zijn.
Bijvoorbeeld advisering in inrichting van uw zaak, advisering van diverse horeca apparatuur, beveiliging maar ook juridisch en financieel, zoals vergunningen, medewerkers zaken, huurovereenkomsten, boekhouding etc.

Boonekamp richt zich op trends en ontwikkelingen in de markt en investeert hier constant in, mede doormiddel van marketing en samenwerkingsverbanden. Op deze manier kan zij haar relaties, nu en in de toekomst, nog beter van dienst zijn.

Wilt u meer over ons weten of wat wij voor u kunnen betekenen neemt u dan contact met ons op via het contactformulier van onze site of mail met [email protected] of bel 071-576 30 00.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Drankengroothandel-Boonekamp-BV-180330802002638/

Categorieën: Beverages

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leiden Zuid-Holland

Is Boonekamp BV Drankengroothandel in Amphoraweg 12, Leiden Zuid-Holland 2332 EE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2332 EE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3768069]