Opening nieuwbouw Centocor

Door: Centocor  23-06-2006
Trefwoorden: Bedrijfsopening

Levende Nachtwacht wijdt investering van 250 miljoen Euro in

Opening nieuwbouw Centocor

Leiden, 22 juni 2006- Centocor, Nederlands grootste biofarmaceutisch bedrijf, heeft vanmiddag in Leiden onder grote belangstelling haar nieuwbouw geopend. Zowel de Commissaris van de Koningin in Zuid Holland, de heer J. Franssen als de weduwe van de oprichter van Centocor, mevr. Anne Faulkner Schoemaker waren hierbij aanwezig. De totale investering van EUR 250 miljoen die met de bouw gemoeid ging, betekent voor Centocor een uitbreiding van de productiefaciliteiten met 50 procent, uitbreiding van de laboratoria en een nieuw kantoorgebouw dat plaats biedt aan 240 werknemers. In totaal werken er bij Centocor zo’n 1100 medewerkers.

Uitbreiding van productiefaciliteiten
De investering in de omvangrijke uitbreiding van de productiefaciliteiten illustreert de wereldwijde vraag naar de medicijnen die Centocor produceert. Remicade en ReoPro zijn twee producten waarvan de productiecapaciteit is toegenomen door de nieuwe fabriek. ReoPro wordt in Leiden geproduceerd voor de gehele wereld.

Feest met een Rembrandt-tintje
Centocor is de hoofdsponsor van het Rembrandtjaar in Leiden. Dit was op het openingsfeest duidelijk te merken: de aanwezigen werden verrast door een optreden van een ‘Levende Nachtwacht’. Diezelfde Nachtwacht hangt sinds begin dit jaar levensgroot op de gevel van het nieuwe productiegebouw.

Trefwoorden: Bedrijfsopening

Contact Centocor

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share