Cheiron It BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 226 , 2300 AE Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Cheiron It BV

Cheiron IT bv slaat een brug tussen de wereld van de zakelijke gebruiker en ICT-oplossingen. Wij zijn vooral gespecialiseerd in het begeleiden van klanten die geen of beperkte eigen ICT kennis hebben, maar wel staan voor de uitdaging om een relatief groot project aan te gaan.

Wij vertalen de wensen en eisen van de gebruiker in een taal die de ICT dienstverlener snapt en omgekeerd. Wij kunnen op verzoek specificaties opstellen en toetsen of die naar tevredenheid zijn geïmplementeerd. Wij zien ons daarbij als intermediair die ervoor zorgt dat de klant krijgt wat hij wil binnen de mogelijkheden van de ICT-leverancier.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Computer & IT Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Cheiron It BV in Postbus 226, Leiden Zuid-Holland 2300 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2300 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825548]