De Clercq Advocaten Notarissen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoge Rijndijk 306 , 2314 AM Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over De Clercq Advocaten Notarissen

Al ruim 160 jaar laten bedrijven, instellingen en particulieren hun belangen behartigen door ons kantoor. Die uitzonderlijke leeftijd heeft het kantoor bereikt door in beweging te blijven.

Breed gewaardeerd
Voor een groot aantal, veelal landelijk opererende, bedrijven en stichtingen zijn wij inmiddels de vaste jurist/bedrijfsadviseur die dicht bij de ondernemers staat. Wij bieden vriendelijke tarieven, goede kennis van zaken en een prima service. De verbondenheid met Leiden en Den Haag gaat prima samen met een regio-overstijgende reputatie. Onze kennis en onze ervaring met specifieke marktsectoren ondervindt waardering vanuit het hele land.

Wij adviseren onze cliënten bij voorkeur in een vroegtijdig stadium. Dit bespaart problemen en voorkomt onnodige kosten. Komt het toch tot een conflict dan zoeken wij naar een zo spoedig mogelijke oplossing voor de cliënt.

Persoonlijk
We streven naar een samenwerking waarin uw advocaat of uw notaris genoeg heeft aan een half woord. De Clercq wil betrokken zijn bij uw toekomst. Wij slagen in dat streven, hetgeen blijkt uit het grote aantal persoonlijke en langdurige relaties met onze cliënten. Een feit waar we trots op zijn.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Clercq Advocaten Notarissen in Hoge Rijndijk 306, Leiden Zuid-Holland 2314 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2314 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3791926]