demooiedingenmakerij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Evertsenstraat 141 , 2315 RZ Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over demooiedingenmakerij

In de demooiedingenmakerij maak ik meubels op maat. Zoekt u een meubel maar kunt u het niet vinden? Maken kan altijd! Vrijblijvend kan ik met u kijken naar ontwerp, materialen en prijs. Van een met zorg ontworpen meubel heeft u jarenlang plezier!
Of heeft u zo'n rommelplek in huis, die 'niet werkt'. Bij een huisbezoek kan ik met u kijken wat de mogelijkheden zijn. Soms maken een paar slim geplaatste planken of deur precies het verschil naar een 'opgeruimd' gevoel.
Heeft u een meubel dat niet goed in huis past of zijn beste tijd heeft gehad? Reparatie of aanpassen van bestaande meubels geeft weer veel nieuwe mogelijkheden. Van meubels met een emotionele waarde is het vaak leuk een detail te behouden of het hout te gebruiken voor een nieuw meubel.
Kortom zoekt u een functionele en duurzame oplossing die ook nog mooi is gemaakt dan bent u bij demooiedingenmakerij aan het goede adres.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo, Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/demooiedingenmakerij/

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is demooiedingenmakerij in Evertsenstraat 141, Leiden Zuid-Holland 2315 RZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2315 RZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824655]