Four Reasons

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lange Mare 39 47 , 2312 GP Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Four Reasons

In het centrum van Leiden, tussen de romantische grachten, de monumentale panden en knusse hofjes ligt het veelzijdige 4 Reasons.
Deze sfeervolle locatie bestaat uit drie zalen. Een grote feestzaal, restaurantzaal en een vergaderzaal. De 4 Reasons is gevestigd in het gloednieuwe Best Western City Hotel Leiden en biedt vele opties. Een kleinschalige afscheidsreceptie, huwelijksfeest, high-tea, walking diner of een benefietgala van 750 personen, is bij ons allemaal mogelijk. Bovendien kunt u een speciaal arrangement boeken in het Best Western City Hotel Leiden om de gasten op uw feest nog wat langer van onze prachtige stad te laten genieten.

U kunt de 4 Reasons boeken voor zelf georganiseerde evenementen, maar u kunt ook kiezen om dit volledig door ons te laten verzorgen. Hiervoor werken wij samen met het entertainmentbureau Jonno Events, een bureau gespecialiseerd in het organiseren en faciliteren van entertainment, modellen en evenementen.

Wij geloven in verantwoord ondernemen en persoonlijk contact. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Four-Reasons/245244222187603

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leiden Zuid-Holland

Is Four Reasons in Lange Mare 39 47, Leiden Zuid-Holland 2312 GP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Catering diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Catering per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2312 GP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826919]