Fysiotherapie & Cesarpraktijk Herengracht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herengracht 9 A , 2312 LA Leiden, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Fysiotherapie & Cesarpraktijk Herengracht

Onze praktijk biedt u meerdere therapieen, te weten : Oefentherapie Cesar/Mensendieck, Fysiotherapie en Kinderoefentherapie.
Oefentherapie Cesar/Mensendieck is een houdings- en bewegingstherapie die zich richt op het verbeteren van houdingen en bewegingen zoals: staan, zitten, lopen, rennen, bukken en andere bewegingen uit het dagelijks leven.
Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met motorische problematiek ( post HBO ).
Ook hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en nascholing gevolgd om vrouwen met bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap te behandelen.
In het huidige computertijdperk zijn er tal van klachten in het nek/schouder/arm/handgebied ( RSI/CANS ) bijgekomen bij een uitgebreide doelgroep en ook in het herstel van klachten hebben wij veel know how en ervaring.
Onze behandeling richt zich erop om samen met de client de klachten te analyseren en daarmee inzicht te geven in het ontstaan van de klacht en het opheffen daarvan. Hierdoor leert de client zelf hoe hij/zij zichzelf kan corrigeren om vervolgens het nieuw geleerde te implementeren in tal van dagelijkse activiteiten.
Indicaties voor onze praktijk : rug/nek/schouderklachten, hoofdpijn, RSI/Kans,knie/heup en enkelklachten, hyperventilatie, COPD, parkinson, hernia, bekkeninstabiliteit, reumatische en arthroseklachten, motoriek en schrijfproblemen bij kinderen en chronische pijnklachten

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie & Cesarpraktijk Herengracht in Herengracht 9 A, Leiden Zuid-Holland 2312 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2312 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826715]