Haarhuis van Tongeren

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Breestraat 32 36 , 2311 CS Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Haarhuis van Tongeren

Het hoofdhaar is naast de gezichtsuitdrukking en het postuur van de mens één van de meest opvallende kenmerken. Het haar wordt ook wel een natuurlijk sieraad van de mens genoemd. Meestal staan we niet stil bij de waarde van dit sieraad. We vinden het heel gewoon dat het haar te stylen is naar de laatste mode.

Anders wordt het wanneer het haar niet meer groeit zoals we wensen of als de hoofdhuid zelfs kale plekken gaat vertonen. Dan beseffen we dat haargroei een proces is dat ook verstoord kan zijn.

Haar Advies Centrum van Tongeren kent al deze problemen en zal er met zijn/haar deskundigheid en persoonlijkheid in samenwerking met u, een optimaal resultaat van maken.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leiden Zuid-Holland

Is Haarhuis van Tongeren in Breestraat 32 36, Leiden Zuid-Holland 2311 CS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2311 CS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816997]