Habouw

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Haagweg 222 , 2324 NB Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Habouw

Habouw
Elke spijker staat als een huis
Bel ons direct voor een offerte
06-22438243
Share on google_plusoneShare on twitterShare on emailMore Sharing Services
Het toonaangevende timmerbedrijf uit Leiden

Alles wat met timmeren te maken heeft, kunt u met een gerust hart laten uitvoeren door Habouw. Duurzaam maatwerk door professionals. Voor iedere klus hebben wij de vakkundige en passende oplossing.

Habouw is een professioneel timmerbedrijf uit Leiden dat werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben in het verleden diverse opdrachten tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers weten te realiseren. U kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in en om uw huis of bedrijf. De buitenkant en de binnenkant pakken wij op doeltreffende en effectieve wijze aan. Als u kiest voor het best mogelijke resultaat en gedegen timmerwerkzaamheden, dan is ons timmerbedrijf uit Leiden uw voornaamste partner. Bij deze werkzaamheden staan vanzelfsprekend vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel. Want wij geven bij iedere opdracht onze exclusieve kwaliteitsgarantie. Met onze jarenlange ervaring weten wij elke klus naar volle tevredenheid te klaren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Carpenter

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leiden Zuid-Holland

Is Habouw in Haagweg 222, Leiden Zuid-Holland 2324 NB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2324 NB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3713123]