Hoogeboom Dakbedekkingen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schuttersveld 73 , 2316 ZZ Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Hoogeboom Dakbedekkingen

Ruim 20 jaar is Hoogeboom Dakbedekkingen een zelfstandig bedrijf gespecialiseerd in de volgende dakwerkzaamheden: bitumen, EPDM, lood- en zinkwerk en pannen daken. Wij verzorgen de afdichting van zowel hellende als platte daken. Desgewenst kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden, waarbij ook valt te denken aan isolatie of bijvoorbeeld aan lichtkoepels.

Wij richten ons met name op de particuliere sector, maar we zijn ook door aannemers te benaderen. Wij zijn altijd bereikbaar voor advies en vragen met betrekking tot daken en dakwerk. En uiteraard voor lekkages. In het geval van te vervangen houten dakbeschot of ander klein timmerwerk werken wij samen met een timmerman, opdat gelijk met de werkzaamheden begonnen kan worden.
Vooral uw dakwerkzaamheden kunnen wij langskomen en u vrijblijvend een offerte doen. Doordat Hoogeboom Dakbedekkingen langskomt en ter plekke het werk opneemt, krijgt u bij ons geen richtprijs, maar de uiteindelijke prijs voor de werkzaamheden wordt in de offerte genoemd. Tegenwoordig komt het meer en meer voor dat aan de telefoon of via internet een offerteprijs genoemd wordt, die dan achteraf hoger blijkt te zijn. Daarom hechten wij er belang aan langs te komen, opdat geen details over het hoofd worden gezien.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoogeboom Dakbedekkingen in Schuttersveld 73, Leiden Zuid-Holland 2316 ZZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2316 ZZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826730]