Imperium Theater

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Vest 33 E , 2312 XR Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Imperium Theater

Imperium is een Leidse amateurtoneelvereniging, opgericht in 1957. We hebben een eigen theater dat we gebruiken voor eigen producties, maar ook verhuren aan andere gezelschappen. Het theater ligt aan de Oude Vest 33e te Leiden, vlakbij de Leidsche Schouwburg.

Onze vereniging kan altijd enthousiaste en hard werkende theatermakers gebruiken. Theatermakers, ja, want bij Imperium komt méér kijken dan alleen toneelspelen. Voor onze producties op de planken staan zijn veel leden actief met het uitzoeken van stukken, aantrekken van regisseurs, decor bouwen, lichtplannen maken, kleding, grime, pr, theater inrichten, lampen ophangen, verspreiden van flyers en affiches en niet te vergeten het schoonhouden van ons eigen theater en het draaien van bar- en kassadiensten bij voorstellingen. Veel? Ja! Maar wel heel leuk als je van theatermaken houdt.

Daarnaast wordt er natuurlijk óók nog toneelgespeeld!
Meespelen in Imperiumproducties.

Wanneer je lid wordt...

Inschrijven.
Weet je nog niet zeker of je toneelspelend lid wilt worden, maar ben je wel geïnteresseerd in techniek? Laat het vooral weten! Imperium is hard op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan het verzorgen van geluid en licht tijdens de voorstellingen. Enige affiniteit met techniek is wel belangrijk. Meedoen in de techniekgroep kan zonder contributie te betalen. Je ontvangt dan de IMPRESSIE, wordt uitgenodigd voor ledenvergaderingen, maar hebt geen stemrecht.

Imperium brengt vier eigen producties per jaar. De regie wordt meestal gevoerd door regisseurs van buiten de vereniging. Zij bepalen tijdens twee auditie-avonden wie er het best in het stuk past. Imperium kan haar leden nooit garanderen dat ze voor een rol in aanmerking komen. De audities hebben de opzet van workshops waaraan iedereen mee kan doen. De repetitieperiode neemt meestal drie maanden in beslag en kan redelijk intensief zijn. Evenals de voorstelling zelf trouwens.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/ToneelgroepImperium/

Categorieën: Music Venues

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Imperium Theater in Oude Vest 33 E, Leiden Zuid-Holland 2312 XR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bar diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Bar per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2312 XR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817696]