Nu 100,- euro Shoptegoed bij aanschaf van een Kilibed bij Webwinkel Hoplakee

Nu 100,- euro Shoptegoed bij aanschaf van een Kilibed bij Webwinkel Hoplakee van Kinderwebwinkel Hoplakee

Door: Kinderwebwinkel Hoplakee  17-05-2009
Trefwoorden: Kinderkamer, Kinderbed, Wieg

De afmetingen van het ledikant zijn L110 x B80 x H90 cm en kan worden uitgeschoven tot de afmetingen L150 x B80 x H90 cm.

De zijkanten van het Kili bed kunnen naar beneden, maar kunnen er ook worden uitgehaald.

Het bed voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften voor kinderbedden.

Het bed wordt inclusief matras geleverd.
Het matras is voorzien van een uitwasbare katoenen hoes, wat je zowel voor het ledikant als voor het juniorbed kan gebruiken (bestaat uit twee delen).

Het matras is gemaakt van 20 kg/m3 polyether foam, wat een goed en solide materiaal is.

Het foam heeft een open cell structure, waardoor het lang goed en stevig in model blijft. Het foam is gemaakt zonder het gebruik van Freon, maar van CO2. Er is een laag van 350 gram wol voor de warmte in de winter en de koelte in de zomer.

De hoes is gemaakt van ivoor gekleurd velours (85/15 CO/PES). Het materiaal is elastisch en kan gewassen worden op 60 graden. Het materiaal heeft een Øko-tex standard 100 certificate.

Doordat het Kili bed meegroeit met je kindje kan hij of zij tot ongeveer zijn zevende jaar heerlijk in het Kili bed slapen.

Ook leverbaar in de kleuren blank en zwart.

Materiaal: berkenhout

Uit voorraad leverbaar.

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met 071-5421136 of een mail sturen naar [email protected], wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Trefwoorden: Babybed, Deens Kinderbed, Juniorbed, Kili Bed, Kilibed, Kinderbed, Kinderkamer, Kinderkameraccessoires, Kinderkamerinrichting, Ledikantje, Sebra, Shoptegoed, Wieg,

Contact Kinderwebwinkel Hoplakee

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share