Vanaf vandaag verkrijgbaar de Moggy & Mouse tafeltent en speelkleedtas bij Hoplakee.nl

Vanaf vandaag verkrijgbaar de Moggy & Mouse tafeltent en speelkleedtas bij Hoplakee.nl van Kinderwebwinkel Hoplakee

Door: Kinderwebwinkel Hoplakee  06-04-2009
Trefwoorden: Tent, Tafeltent, Kindertent

Uren lang spelen in je eigen wereld

De tafeltent staat garant voor urenlang speelplezier. Met alle zakken en vensters die op de te tent zitten, creëren kinderen hun eigen wereld. Zo kunnen ze bijvoordbeeld de ene dag restaurantje spelen en de volgende dag winkeltje. Niet onbelangrijk: de Tafeltent past om elke rechthoekige tafel tot 1.00 meter breed. En de Tafeltent is zo ontworpen dat ouders ook nog aan tafel kunnen zitten! Om de tafeltent na het spelen weer netjes op te ruimen, zit er een mooie opbergtas bij.

Twee in één

Met de Speelkleedtas is het vanaf nu verleden tijd dat ouders als pakezels over het strand lopen of dat de kinderen verkleund op de koude stenen vloer spelen bij opa en oma. Leg alles wat je nodig hebt op het speelkleed, trek het kort op vier tegenoverliggende punten tot een tas en voila, je hebt een tas. Eenmaal op de bestemming aangekomen, ontvouw je de tas weer tot een lekker zacht speelkleed.
Extra handig: de sleutels en portomonnee stop je in het kleine opbergvakje. En natuurlijk kun je de Speelkleedtas ook gewoon thuis gebruiken om op te spelen en om je speelgoed in op te bergen.

Eindeloos spelen
Moggy & Mouse vindt het belangrijk dat kinderen eindeloos kunnen spelen met originele producten. Stap voor stap ontdekken ze hun eigen wereld door te fantaseren en te doen. Moggy & Mouse helpt kinderen daarbij.

Voor meer informatie, aanvragen van artikelen voor fotoshoots, digitaal beeld, samenwerking voor o.a. magazine producties en/of lezersacties: mail naar info@hoplakee.nl of bel 071-5421136 of 06-18971918

Webwinkel Hoplakee , www.hoplakee.nl

E-mail info@hoplakee.nl

Trefwoorden: Kindertent, Tafeltent, Tent,

Contact Kinderwebwinkel Hoplakee

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share