Leeden Psychologische Praktijk vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kooilaan 15 , 2315 EB Leiden, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Leeden Psychologische Praktijk vd

Psychologische Praktijk Van der Leeden is een praktijk voor eerstelijnspsychologie en hypnotherapie. Sinds 1987 werk ik als zelfstandig gevestigd psychologe in Leiden; in mijn ruimte aan de Kooilaan sinds 1999.

Wie zoekt naar een oplossing voor problemen die thuishoren bij de psycholoog en graag wat dieper wil gaan om tot die oplossing te komen, kan hier bij mij terecht. Ik combineer methoden uit diverse richtingen. Hypnose maakt vaak deel uit van de behandeling, omdat het een fantastisch hulpmiddel blijkt te zijn om tot verdieping te komen

Individuele begeleiding van mensen die intuïtief begaafd of hooggevoelig zijn en hierdoor met vragen of problemen zitten is ook mogelijk in mijn praktijk.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo, Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leiden Zuid-Holland

Is Leeden Psychologische Praktijk vd in Kooilaan 15, Leiden Zuid-Holland 2315 EB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Psycholoog diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Psycholoog per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2315 EB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817186]