MAJA/CLINIC Leiden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ir. Driessenstraat 94 H , 2312 KZ Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over MAJA/CLINIC Leiden

De MAJA/CLINIC Orthopedie | Fysiotherapie is expert in diagnostiek en behandeling van bewegingszorg, waaronder schouder, rug en nek, voet en enkel klachten. Door onze expertise in bewegingszorg en kennis bundeling lopen wij voorop om u snel en met resultaat te behandelen.

Wij werken met een team van artsen, orthopedisch chirurg en gespecialiseerde fysiotherapeuten

#1 Speciaal schouderteam
De Upper Extremity Unit van de MAJA/CLINIC is een speciaal schouder team van artsen en gespecialiseerde fysiotherapeuten. Ons schouder team bestaat uit ervaren en goed opgeleide schouder experts.
Door onze ruime ervaring bent u bij ons in goede handen voor een second opinion.

#2 Second opinion
Komt u er bij een andere zorgaanbieder niet uit? Of heeft u nog andere vragen? Kom bij ons langs voor een second opinion voor heldere en duidelijke uitleg door arts en fysiotherapeut.
Door onze expertise in schouder aandoeningen en bundeling van kennis behandelt de MAJA/CLINIC Orthopedie | Fysiotherapie schouderklachten succesvol.

#3 Kenniscentrum
Kwaliteit van bewegingszorg en patiënt tevredenheid staan bij MAJA/CLINIC Orthopedie | Fysiotherapie voorop. Het is essentieel voor onze onze kwalitatief hoge service om als koploper continue te innoveren door wetenschappelijk onderzoek en bij- en nascholing. Als kenniscentrum voor de schouder willen wij de patiënt zo goed mogelijk informeren. Kennisoverdracht vindt plaats door uitvoeren én publiceren van wetenschappelijk onderzoek.

Wij nemen goede zorg serieus!
De schouder is het meest complexe gewricht van het menselijk lichaam. Geregeld komt voor dat schouderklachten met behulp van alleen fysiotherapie niet overgaan. Dit kan te maken hebben met een onjuiste diagnose van uw schouderklachten. Door onvoldoende kennis en ervaring met de diagnostiek en behandeling van schouderklachten kan herstel uitblijven.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/MAJAclinic/
Twitter: https://twitter.com/MAJAclinic

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is MAJA/CLINIC Leiden in Ir. Driessenstraat 94 H, Leiden Zuid-Holland 2312 KZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer honden toegestaan diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden honden toegestaan per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2312 KZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824801]