Lancering van stoelmassage weblog

Lancering van stoelmassage weblog van Massage In Bedrijf

Door: Massage In Bedrijf  06-08-2009
Trefwoorden: Stoelmassage, Bedrijfsmassage

Een weblog over stoelmassage en bedrijfsmassage.
Artikelen en anekdotes over het wel en wee van de werknemer die stoelmassage ondergaat en informatie voor diegenen die meer willen weten over het fenomeen stoelmassage. Wat komt er bij stoelmassage kijken en hoe werkt het in de praktijk.
Een van de belangrijkste peilers van massage op het werk is het voorkomen van klachten en ziekteverzuimverzuim. Adviezen over werkplekinrichting en aanwijzingen voor een juiste zit- of werkhouding zijn een eerste vereiste. Voorkomen is beter dan genezen.
Op het weblog leest u praktische tips hoe dit te doen. Daarnaast wetenschappelijke feiten en diverse studies naar het effect van stoelmassage op het werk. De schrijvers van het weblog, massage therapeuten met aanvullende kennis en ervaring van de zogenaamde additieve geneeswijzen zoals acupunctuur, homeopathie en orthomoleculaire voeding, maken u wegwijs in de wereld van de bedrijfsgezondheid. Ook het onderwerp voeding komt op het weblog ruimschoots aan bod, één van de peilers voor een goede gezondheid.
Gewerkt wordt aan een opsomming van de meest recente publicatie op het gebied van verantwoorde voeding, iets wat in veel bedrijfskantines te wensen overlaat. Gezondheid en bedrijfsgezondheid en hoe dit praktisch vorm te geven zal op dit nieuwe weblog aan bod komen.
Het zijn vooral de humoristische anekdotes uit de praktijk die de nodige herkenning zullen oproepen. Per slot van rekening is stoelmassage een vorm van zielknijpen. U vindt het allemaal op www.massage-in-bedrijf.nl

 

Trefwoorden: Bedrijfsmassage, Stoelmassage