Matchpartner

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boerhaavelaan 4 , 2334 EN Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Matchpartner

Over Matchpartner

Sinds 2002 is Matchpartner landelijk actief als specialist in werving & selectie en detachering binnen de branches: commerciële arbeidsbemiddeling, re-integratie, overheid, verzuim, zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar gespecialiseerd personeel. Onze kandidaten zijn klaar voor een nieuwe uitdaging binnen hun specialisme. Matchpartner zorgt voor de optimale match tussen deze partijen. Onze kernwaarden zijn: snelheid, deskundigheid, flexibiliteit. Hierin geldt bij ons: "afspraak is afspraak".

Matchpartner Commerciële Arbeidsbemiddeling is de specialist van Nederland. Volop vacatures voor vaste functies binnen de uitzendbranche, voor (internationale) werving- en selectiebureaus en voor detacheringsbureaus, alsmede recruiters voor bedrijven.

Matchpartner Re-integratie overheid en verzuim is de specialist van Nederland. Volop vacatures voor vaste en tijdelijke functies binnen re-integratiebureaus, sociale werkvoorzieningen, gemeenten, WERKbedrijf en arbodiensten.

Matchpartner Zorg en Welzijn is de specialist van Nederland. Volop vacatures voor vaste in tijdelijke functies binnen Hulpverleningsinstanties zoals onder andere Bureau Jeugdzorg, Verslavingszorg en diverse Zorginstellingen.

Naast werving en selectie en detacheringen hebben wij ook onze gespecialiseerde afdeling Arbeidsmobiliteit. De activiteiten van onze afdeling arbeidsmobiliteit zijn:

- Loopaanoriëntatie en -advies
- Module loopbaancoaching
- Tweede spoor trajecten
- Outplacement trajecten

Openingstijden

Ma, Wo - Do
-
Di
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Matchpartner in Boerhaavelaan 4, Leiden Zuid-Holland 2334 EN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2334 EN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3741477]