MICROFIX BENOEMD TOT GEAUTORISEERD SERVICE PROVIDER DOOR APPLE

Door: Microfix  28-03-2011
Trefwoorden: Computers, Samsung Reparatie, Printer Reparatie

MICROFIX BENOEMD TOT GEAUTORISEERD SERVICE PROVIDER DOOR APPLE

 

Afgelopen week is Microfix, specialist in reparatie van notebooks, pc’s, servers en printers, door Apple benoemd tot geautoriseerd service partner.

Inmiddels zijn de eerste technici door Apple getraind en kan de complete product range, van iPad tot de Mac Pro, door Microfix onderhouden worden.  Dit geldt zowel voor binnen als buiten de garantie periode.  

 

Voor Microfix, werkzaam in de gehele Benelux, is de autorisatie door Apple een welkome uitbreiding van haar service portfolio. Het bedrijf heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt met het repareren van allerlei merken laptops en notebooks. Met de  serviceverlening aan o.a. de Apple iPhone, iPad en iPod betekent dit ook een groei van de serviceverlening in de consumentenmarkt. Daarnaast heeft Microfix veel klanten in de grafische markt waar men veel gebruik maakt van Apple MacBooks, Apple iMac en de Mac Pro serie.

 

Kwaliteit in serviceverlening.

Apple stelt strenge eisen aan haar servicepartners. Deze moeten aan een flink aantalcriteria voldoen. Voor Microfix waren deze eisen en criteria geen enkel probleem. Service en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Het bedrijf is ISO gecertificeerd, is lid van brancheorganisatie ICTWaarborgen hecht grote waarde aan klantvriendelijkheid. 

 

Eenvoudig aanmelden

Aanmelden van reparaties kan via de website www.microfix.nl. Een simpel formulier zorgt voor een snelle registratie.Bellen kan natuurlijk ook. Er is een keuze tussen een technicus aan huis of reparatie in de werkplaats. In het laatste geval kan het defecte apparaat bij één van de 900 service depots in de Benelux worden afgeleverd. Microfix biedt via haar website ook gratis ondersteuning voor het stellen van diagnose aan defecte apparatuur. Via een online chat, of met behulp van de unieke reparatie gidsen kan iedereen zelf snel een juiste diagnose stellen.

 

Merken en modellen

Microfix verzorgt garantie afhandeling en repareert alle Apple apparatuur waaronder de Apple MacBook , iMac en Mac Pro serie. Microfix verzorgt daarnaast ook alle garantie afhandelingen van overige Apple apparatuur zoals iPod, iPad, iPhone. Voor zover Apple nu of in de toekomst reparatie van iPod en iPhone buiten garantie mogelijk maakt , zal Microfix deze reparaties ook verzorgen.

Andere merken die ondersteund worden zijn o.a. HP, IBM, Dell, Acer, Asus, Fujitsu, Packard Bell, Sony, Zebra, Brother, Canon, Kyocera, Lexmark, Lenovo, OKI, Olivetti, Printronix, Samsung, Toshiba Tec, Datamax en Xxodd.

 

Over Microfix

Microfix is een bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van laptops, servers, computers en printers. Met specialisten t/m high-end omgeving voor servers en printers(MFP & LFP). Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst met technici voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden. Aanleveren van  reparaties kan bij  ca 900 servicepunten door geheel Nederland en Belgie. Zie de website voor adressen en overige informatie.  Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers.

 


Trefwoorden: Acer laptop reparatie, Asus Reparatie, Canon Herstellen, Canon Reparatie, Canon Reparaties, Canon Repareren, Computers, Dell Reparatie, Designjet Reparatie, Laptopscherm Reparatie, Laserjet Reparatie, moederboard reparatie, Monitor Reparatie, Notebook Kapot, Notebook Reparaties, Printer Reparatie, Reparatie En Onderhoud Van Printers, Samsung Reparatie, Scharnier Afgebroken, Sony Reparatie, Toshiba Reparatie,