Microfix neemt activiteiten failliete Card Services Rotterdam over.

Door: Microfix  27-06-2011
Trefwoorden: Computers, Samsung Reparatie, Printer Reparatie

Microfix heeft met de curator van het gefailleerde Card Services Rotterdam BVovereenstemming bereikt voor overname van haar  activiteiten.Hieronder vallen o.a. Goodwill, klantenbestanden en service contracten die door Card Services Rotterdam B.V. waren afgesloten.

Na het eerdere faillissement van Card Services Amersfoort is nu ook Card Services Rotterdam failliet verklaard. Microfix heeft activiteiten van beide bedrijven overgenomen. 

Card Services Rotterdam B.V. was geautoriseerd Apple service provider en repareerde ook Epson printers.

Microfix is Apple Authorized Service provider en onderhoudt ookLarge Format printers van Epson en HP.  Met een netwerk van 30 technici kunnen klanten van Card Services Rotterdam en Amersfoort rekenen op een betrouwbare partner voor snelle en betaalbare reparatie service van de meeste merken computers, printers , notebooks pc’s en servers. (Waaronder Apple en HP)

Over Microfix

Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van laptops, servers, computers en printers. Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden. Van vrijwel alle apparatuur is de juiste kennis in huis, of het nu gaat om servers, computers, notebooks, printers, plotters, designjets of monitoren.  Microfix werkt voor producenten, dealers, bedrijven en particulieren. Volgens de rapporten van kredietbeoordelaars is Microfix financieel gezien, één van de meest stabiele reparatie bedrijven.

Trefwoorden: Acer laptop reparatie, Asus Reparatie, Canon Herstellen, Canon Reparatie, Canon Reparaties, Canon Repareren, Computers, Dell Reparatie, Designjet Reparatie, Laptopscherm Reparatie, Laserjet Reparatie, moederboard reparatie, Monitor Reparatie, Notebook Kapot, Notebook Reparaties, Printer Reparatie, Reparatie En Onderhoud Van Printers, Samsung Reparatie, Scharnier Afgebroken, Sony Reparatie, Toshiba Reparatie,

Ander nieuws en updates van Microfix

20-06-2014

Microfix vervangt Apple iPhone opladers die oververhit kunnen raken

Apple waarschuwt dat opladers die tusssen 2009 en 2012 met de iPhone 3GS, 4 en 4S zijn verkocht, brandgevaarlijk kunnen


02-04-2014

Microfix nu ook Apple geautoriseerd service provider voor Apple iPhone

Microfix nu ook Apple geautoriseerd service provider voor Apple iPhone. Microfix, (o.a. Apple en premium geautoriseerd service provider voor (i)Mac, iPad en iPod) kan nu ook Apple geautoriseerde reparaties en garantiereparaties voor iPhone verzorgen. De service betreft reparatie in garantie en na garantie. Afhandeling zal in nauwe samenwerking met Apple plaats vinden.