Microfix vervangt Apple iPhone opladers die oververhit kunnen raken

Door: Microfix  20-06-2014
Trefwoorden: Iphone, Apple

Apple waarschuwt dat opladers die tusssen 2009 en 2012 met de iPhone 3GS, 4 en 4S zijn verkocht, brandgevaarlijk kunnen zijn. Bezitters van de adapters kunnen hem kostenloos omwisselen voor een nieuwe veilige adapter. De bewuste adapters zijn verkocht tussen oktober 2009 en september 2012. Ze zijn meegeleverd met de iPhone 3GS, 4 en 4S, maar zijn in die periode ook los verkocht. Een kwetsbaar exemplaar is te herkennen aan het modelnummer 'A1300' aan de onderzijde van het onderdeel. Wie deze adapter heeft, moet hem niet meer gebruiken, waarschuwt Apple. De adapter kan worden omgeruild bij Microfix. Direct omruilen in Leiden en Amsterdam Losse adadapters, of kleinere aantallen kunnen direct aan de Microfix balie worden omgeruild. Bij grotere aantallen moet eerst een afspraak worden gemaakt. Opstsuren kan ook , er worden dan wel verzendkosten in rekening gebracht. Aanmelden is eenvoudig: • telefonisch via 071-5682555 • via het reparatie portaal www.fixportal.nl • via e-mail [email protected] Over Microfix Microfix repareert computer apparatuur sinds 1991. Met ruim 50 medewerkers worden laptops, computer, printers en andere elektronica gerepareerd. Opdrachtgevers zijn bedrijven, wederverkopers en consumenten. Microfix repareert voor een aantal fabrikanten waaronder Apple. Microfix heeft vestigingen in Leiden en Amsterdam en werkt met 1600 aanleverpunten van Kiala in de Benelux waar reparaties kunnen worden aangeboden. Mac apparatuur wordt met een koeriersdienst gratis van huis opgehaald. Daarnaast wordt gewerkt met een buitendienst voor aan huis service Microfix Leiden Willem Barentszstraat 23 2315 TZ Leiden tel 071-5682555 Microfix Amsterdam Paasheuvelweg 34-D, 1105 BJ Amsterdam Zuidoost 020-7179801

Trefwoorden: Apple, Iphone

Ander nieuws en updates van Microfix

02-04-2014

Microfix nu ook Apple geautoriseerd service provider voor Apple iPhone

Microfix nu ook Apple geautoriseerd service provider voor Apple iPhone. Microfix, (o.a. Apple en premium geautoriseerd service provider voor (i)Mac, iPad en iPod) kan nu ook Apple geautoriseerde reparaties en garantiereparaties voor iPhone verzorgen. De service betreft reparatie in garantie en na garantie. Afhandeling zal in nauwe samenwerking met Apple plaats vinden.


27-06-2011

Microfix neemt activiteiten failliete Card Services Rotterdam over.

Microfix heeft met de curator van het gefailleerde Card Services Rotterdam BV overeenstemming bereikt voor overname van haar   activiteiten. Hieronder vallen o.a. Goodwill, klantenbestanden en service contracten die door Card Services Rotterdam B.V. waren afgesloten.