Muziekcentrum De Mirtetak

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Trompstraat 59 , 2315 SW Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Muziekcentrum De Mirtetak

Bij De Mirtetak kunt u cursussen volgen waarin muziek en ontwikkeling centraal staan. Plezier in ouderschap, in muziek, in uw kind. De Mirtetak biedt een scala aan spelletjes en liedjes die uitgaan van de ontwikkelingsfase van het kind. Daarnaast is er de mogelijkheid mantra's en spirituele liederen te komen zingen die je echt verbinden met jezelf: Zingen vanuit je hart.

Voor volwassenen gaat het ook om de ontwikkeling van het ouderschap; of, in de cursus Zingen vanuit je hart en Zingen voor zwangeren de ontwikkeling van hart en zielskwaliteiten.

Elke ouder en kindcursus is gedacht vanuit een bepaalde leeftijd en de ontwikkeling die het kind hierin doormaakt. Maar “het kind’ bestaat niet. Elk kind is immers weer anders. Daarom zal elke cursus weer anders zijn.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Music Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Muziekcentrum De Mirtetak in Trompstraat 59, Leiden Zuid-Holland 2315 SW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2315 SW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822075]