Nijssen Advocatuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Haarlemmerweg 6 A , 2316 AA Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Nijssen Advocatuur

Nijssen advocatuur is opgericht door Mariska Nijssen en gevestigd in Leiden. Wij kunnen u helpen als advocaat en als mediator. Wij zijn een klein kantoor met sterke specialisaties in personen- en familierecht & mediation, erfrecht en vastgoed. Onze cliënten – particulieren en bedrijven – stappen gemakkelijk bij ons binnen, omdat ze weten dat ze oprechte aandacht krijgen in een voor hen moeilijke tijd. Cliënten weten dat wij hun verhaal goed kunnen vertalen naar juridische mogelijkheden en dat hun belang altijd voorop staat.

Hoe gaan wij te werk?
Komt u voor het eerst langs, dan kunt u rustig uw verhaal doen. Zaken rond echtscheiding, omgang met kinderen en afwikkeling van een nalatenschap gaan immers al gauw gepaard met veel emoties. Het eerste halfuur is voor u daarom altijd kosteloos.

Vervolgens laten we u op een eerlijke manier weten wat u kunt verwachten en hoe groot uw kans op succes is. Wij streven er in eerste instantie naar om een zaak ‘in der minne te schikken’. Met andere woorden: wij streven naar een oplossing die voor alle partijen werkt, zonder tussenkomst van de rechter. Dat is voor u namelijk verreweg de voordeligste optie. Lukt dit niet, dan gaan we voor u procederen bij de rechtbank. En dan kunt u erop rekenen dat wij voor u er uithalen wat erin zit.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/NijssenAdvocatuur/

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Nijssen Advocatuur in Haarlemmerweg 6 A, Leiden Zuid-Holland 2316 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2316 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825482]