NT2Spraak

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schipholweg 103 , 2316 XC Leiden, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over NT2Spraak

NT2Spraak is een taaltrainingsbureau met als specialisatie de uitspraak van het Nederlands als tweede taal. Eigenaar Marieke Goedegebure heeft ruim 15 jaar ervaring met de combinatie logopedie en NT2.
Zowel anderstaligen, docenten en werkgevers kunnen bij NT2Spraak terecht voor uitspraaktraining, taaltraining op de werkvloer, workshops en advies.

Visie
Het verbeteren van je uitspraak in een andere taal is geen makkelijke opgave, zeker niet als je moedertaal erg afwijkt van het Nederlands, zoals Chinees of Spaans. Maar het is zeker mogelijk. Het doel is niet om accentloos te leren spreken maar om te zorgen dat uw uitspraak van het Nederlands overeenkomt met uw taalniveau.

Voor veel anderstaligen is uitspraaktraining bij NT2Spraak een ‘earopener’. Vaak wordt er binnen de gewone NT2-lessen weinig aandacht aan de uitspraak besteed. De trainingen van NT2Spraak worden daarom op uw specifieke aandachtspunten afgestemd, eventueel in samenwerking met uw werkgever.

Voor docenten NT2 is de uitspraak van het Nederlands vaak een onbekend gebied. Zij hebben een belangrijke rol in het voorkomen van problemen. NT2Spraak biedt hen interessante workshops en gericht advies.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/NT2Spraak/

Categorieën: Language Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is NT2Spraak in Schipholweg 103, Leiden Zuid-Holland 2316 XC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2316 XC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826958]