Osteopathie Osteomedica

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Middelstegracht 131 , 2312 TV Leiden, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Osteopathie Osteomedica

Thomas: “Vanuit mijn visie als osteopaat – bewegingswetenschapper, is een ieder uit een uniek stuk hout gesneden en vormt de functionele anatomie een goed aangrijpingspunt om veel klachten bij de wortel aan te pakken. Met de overtuiging dat lichaam, psyche en geest een ondeelbare eenheid is”.

Als osteopaat ga ik aan de hand van het eerste vraaggesprek en lichamelijk onderzoek op zoek naar de oorsprong van uw klachten, die vaak gelegen ligt in de functies van het bewegingsapparaat, de zenuwen of het functioneren van de bloedvaten.
Daarbij richt ik mij optimalisering van het het zelfherstellend vermogen; op uw specifieke houding- en bewegingsvormen en de functie van spieren, botten/gewrichten, zenuwen, organen en hun onderlinge samenhang.

De therapie bestaat volgens algemeen ‘plan van aanpak’ uit circa 3-4 behandelsessies. Rond de 3de vervolgbehandeling beoordelen we echter het tussentijds resultaat en wegen we af of voortzetting van de therapie tot het gewenste zal leiden. In de meeste gevallen moet er inmiddels een positieve verandering van tenminste 70% hebben plaatsgevonden qua pijn en functioneren.

Bij OsteoMedica Gezondheidszorg voeren we een ‘geen-wachtlijstbeleid’. Als nieuwe patiënt kunt u zich op de website elektronisch inschrijven en wordt u dezelfde werkdag nog voor een afspraak teruggebeld.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Osteopathie Osteomedica in Middelstegracht 131, Leiden Zuid-Holland 2312 TV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2312 TV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815281]