Blue Ant nu ook in Nederland

Blue Ant nu ook in Nederland van p2-consulting

Door: p2-consulting  13-12-2007

»Blue Ant is zodanig ingericht dat het optimaal tegemoet komt aan de wensen en eisen van dienstverlenende kleine en middelgrote bedrijven. Het instrument ondersteunt niet alleen de projectmanager, maar alle projectdeelnemers, van management tot medewerker, en dat alles op een zeer eenvoudige manier«, zo motiveert Thomas Kirsch de keuze voor Blue Ant. »Bovendien is Blue Ant zeer gemakkelijk te gebruiken over de landsgrenzen heen. Ook de vertaling in het Nederlands verliep probleemloos en was snel gerealiseerd«, aldus Kirsch.

»Wij zijn blij dat Blue Ant nu ook vanuit onze Nederlandse vestiging gekocht kan worden. Daarmee stellen we klanten en geïnteresseerden in staat om zich in hun eigen taal met vragen tot ons te wenden«, aldus Thomas Kirsch die als Blue Ant partner erg uitkijkt naar de samenwerking met proventis.
Over Blue Ant
Blue Ant is een projectmanagementsysteem dat 100% webgebaseerd is en dat in Duitsland een positie in de markt heeft verworven. Met het systeem worden bedrijven ondersteund bij de planning, aansturing, uitvoering en beheer van projecten. Doelgroepen van de software zijn kleine en middelgrote ondernemingen met vijf tot 1000 gebruikers.
Over p2-consulting
P2-consulting is als adviesbureau twee jaar actief op het gebied van projectmanagement en procesbegeleiding in de Duitstalige markt. Begin oktober 2007 heeft p2-consulting een vestiging in Leiden, Nederland opgericht. Naast de adviserende werkzaamheden is p2-consulting nu ook actief bij de verkoop en implementatie van het projectmanagementsysteem Blue Ant.

Over proventis
Proventis GmbH werd in 2001 opgericht als software- en adviesbureau in Berlijn. Kerncompetentie van proventis GmbH is de continue doorontwikkeling van het webgebaseerde projectmanagementsysteem Blue Ant. Sinds zes jaar opereert proventis hiermee zeer succesvol in de markt. Proventis - en haar partnerondernemingen - staan bedrijven ter zijde bij de invoering van Blue Ant en adviseren hen bij het hanteren van instrumenten en methoden voor projectmanagement.

Perscontact:
p2-consulting
Thomas Kirsch
Olivabank 5
2317 ME Leiden
Nederland
Tel.: +31 (0)71. 52 84 922
Fax: +31 (0)71. 52 84 923
E-Mail: [email protected]
p2-consulting op internet
Nederland www.p2–consulting.eu


Blue Ant op internet
Nederland www.blue-ant.nl
Duitsland www.blue-ant.de