Progres Advies

Afdrukken

Is Progres Advies incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dianastraat 18 , 2314BK Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Progres Advies

Organisatie-advies, samenwerken, integratie. Wij werken voor mensen met ambitie. Het doel van onze opdrachten is organisaties in beweging brengen en resultaten bereiken. Wij helpen mee organisaties veranderen, zoeken naar identiteit van organisaties en helpen onze klanten met het vertellen van hún boodschap aan anderen. Marketing, communicatie en reclame hoort daarbij. Wij combineren praktijkervaring met onderzoekservaring en kennis. Wij brengen klanten inspiratie die zich kan vertalen in verbetering van het resultaat. Wij coachen en inspireren individuen en groepen, kunnen als dagvoorzitter beweging en resultaat bereiken. Wij werken in Nederland en op Curacao, Bonaire, Saba, Sint Eustatius. we doen het niet alleen, we werken in een netwerk.

Kaart

Producten en diensten

identiteit vinden en beleven, waar werkt u nu écht voor

11-07-2011

 Toegevoegde waarde bieden moet je niet alleen doen, je moet ook zorgen dat anderen je geloven en dat je het echt kunt. Anders verlies je je bestaansrecht en daarmee je identiteit. Samen zorgen …Andere diensten in de buurt van Leiden Zuid-Holland

Is Progres Advies in Dianastraat 18, Leiden Zuid-Holland 2314BK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2314BK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[878268]