Eerste Leidse BusinessWalk

Eerste Leidse BusinessWalk van Prokwadraat

Door: Prokwadraat  21-02-2008
Trefwoorden: Netwerken, Evenementsponsoring, Businesswalk

Een nieuw verschijnsel doet op 4 maart haar intrede in Leiden: de BusinessWalk. Bedacht door het actieve bureau ProKwadraat-Groepswijzer is de BusinessWalk voor bedrijven dé gelegenheid voor informeel netwerken, gecombineerd met een leuke wandeling.
Netwerken is belangrijk, maar het moet ook wat opleveren. Een simpele borrel of een bedrijfspresentatie is niet meer genoeg. Nieuwe trends in de netwerkwereld zijn het speeddaten, ook wel speednetworking of businessdating genoemd. Deze manier om gericht in contact te komen met potentieel interessante partners is erg populair. Het behoedt de ondernemer voor lastige kennismakingsgesprekken die veel tijd en energie vergen. Hiernaast worden netwerkbijeenkomsten, waarbij de ondernemer in een ongedwongen sfeer een culturele of cultuurhistorische activiteit onderneemt steeds populairder.
In navolging van de nieuwste trends en ontwikkelingen start ProKwadraat-Groepswijzer een nieuw initiatief: De BusinessWalk. De BusinessWalk is een combinatie van een aantrekkelijke wandeling en netwerken.
Thema Evenementsponsoring
Iedere BusinessWalk zal een thema hebben; 4 maart staat in het teken van evenementensponsoring en wordt georganiseerd in samenwerking met stichting CTV Zuid-Holland. Diverse evenementen waaronder de Leidse Draaiorgeldag, de Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk, Poëziemanifestatie, Polderdag, straatmuzikantenconcours De Gouden Pet en het Rapenburgconcert zullen korte presentaties geven op toepasselijke locaties en natuurlijk wandelen de deelnemers van de ene plek naar de andere. Een ervaren gids zal onderweg natuurlijk het nodige vertellen over de Sleutelstad. De BusinessWalk start om 15.00 uur in de binnenstad. Aanmelden kan op http://www.prokwadraat.nl/businesswalk. Inschrijvers ontvangen een bevestiging met meer gedetailleerde informatie. Deelname aan de 1e BusinessWalk is gratis.
De BusinessWalk zal twee keer per jaar plaatsvinden; de volgende staat gepland voor september. Meer informatie kunt u vinden op www.businesswalk.nl.

Trefwoorden: Businesswalk, Evenementsponsoring, Groepswijzer, Netwerken, Prokwadraat,