Groepswijzer.nl, voor al uw groepsuitjes

Door: Prokwadraat  06-03-2007
Trefwoorden: Workshops, Bedrijfsuitje, Arrangement

Groepswijzer.nl heeft Leiden als haar thuisbasis en een belangrijk deel van haar arrangementen spelen zich dan ook af in de Sleutelstad. Op speelse wijze kan de stad verkend worden in het Stadsganzenbord, terwijl het culinaire aanbod geraffineerd gecombineerd wordt met de geschiedenis in het arrangement Lekker Leids. Ook wordt een keur aan proeverijen aangeboden, waarin de bezoeker kennis kan maken met de nuances van whiskey, port, thee of wijn. Vanzelfsprekend zijn elementen als rondvaarten, stadswandelingen en museumbezoek vertegenwoordigd in het aanbod, terwijl groepen die zich op het creatieve vlak willen uiten aan hun trekken komen in workshops zoals Speedpainting.
Maar ook buiten de grenzen van Leiden heeft Groepswijzer.nl aanbod: voor de actieve bezoeker is er het arrangement Klotsen en Kloten, dat dwars door de weilanden voert, terwijl de meer culinair ingestelde consument kan kiezen voor een kaasproeverij op de boerderij of een vaartocht langs de restaurants van de Kaag.

Groepswijzer.nl is hét bureau voor groepsarrangementen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes en werkt met scherpe prijzen. Naast de kant-en-klare arrangementen richt Groepswijzer.nl zich graag naar de specifieke wensen van de klant, om zo te komen tot aan arrangement op maat.

www.groepswijzer.nl
[email protected]
Tel. 071 5244020


Noot voor de pers:
Ter illustratie hebben wij prachtig fotomateriaal beschikbaar. Neem contact op met Frank van Leeuwen 06-10399488.

Trefwoorden: Arrangement, Bedrijfsuitje, Groepsarrangementen, Groepsuitjes, Speedpainting, Stadsganzenbord, Vrijgezellenfeesten, Workshops,