Het TalentenJacht is op zoek naar nog meer passagiers

Het TalentenJacht is op zoek naar nog meer passagiers van Prokwadraat

Door: Prokwadraat  25-03-2009

Leiden – Het mooie terrasjesweer heeft om de hoek gekeken, de klok gaat een uur vooruit; op naar de zomer! Het TalentenJacht vaart binnenkort uit om Leiden op te leuken met verrassende optredens van bandjes uit heel Nederland.

Het TalentenJacht is een bandwedstrijd waarbij unieke optredens de revue zullen passeren. Per boot zullen de bands door de grachten van Leiden varen en zo krijgen zij de gelegenheid om zich op een originele manier aan het publiek te presenteren. Bij een van de terrassen aan het water worden de bands beoordeeld door een vakkundige jury. Kwaliteit van de performance staat voorop dus liefhebbers van livemuziek kunnen keer op keer genieten van een spetterend optreden.

De organisatie is nog op zoek naar bands die ook graag willen deelnemen aan Het TalentenJacht. Informatie over selectiecriteria en de inschrijvingsprocedure is te vinden op de website www.hettalentenjacht.nl. Bij deelname aan de wedstrijd kunnen bands een optreden op het Rapenburgfestival winnen en daarnaast €500,- aan prijzengeld. Tot 5 april 2009 hebben bands de gelegenheid zich op te geven.

Contactgegevens:
Prokwadraat
Email: info@hettalentenjacht.nl
Internet: www.hettalentenjacht.nl en http://hettalentenjacht.hyves.nl
Telefoon: 071-5233485