Junior Eats Alone wint Het TalentenJacht

Junior Eats Alone wint Het TalentenJacht van Prokwadraat

Door: Prokwadraat  19-08-2008
Trefwoorden: Talentenjacht, Rapenburg


Het TalentenJacht is een bandwedstrijd waarbij diverse bands per boot door de grachten van Leiden varen en zich zo op een originele manier aan het publiek presenteren. De bands worden hierbij beoordeeld door een vakkundige jury. Kwaliteit van de performance staat voorop.

 

Junior Eats Alone is een nieuwe band met een rijk verleden. Onder de naam “Id” wisten ze de afgelopen jaren indruk te maken met het uitbrengen van verschillende demo’s. Ook live heeft de band zijn sporen verdiend. Zo schopte de band het tot de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, speelden ze op radio 3FM, won de band verschillende regionale popprijzen en deed het voorprogramma’s voor o.a. Damien Rice, Leaf, Van Dik Hout en Steve Wynn in gerenommeerde popzalen als Paradiso en Melkweg (Amsterdam), VEGA (Kopenhagen), LVC (Leiden) en het Paard (Den Haag).

 

Veelbelovende bands

Verschillende veelbelovende bands hebben aan Het TalentenJacht meegedaan. Zo werd de wedstrijd geopend door Karma´s Kitchen waarna Heder, Junior Eats Alone, ONS, Backyard, moonpilot en Leave ook elk een middag in het weekend gestreden hebben om de grote prijs. Want Junior Eats Alone heeft met het winnen van Het TalentenJacht een optreden tijdens het Rapenburgfestival gewonnen. Het optreden is op zaterdag 30 augustus van 16.00 uur tot 17.00 uur. Ook mag de band een mooie geldprijs in ontvangst nemen.

 

Voor meer informatie over de programmering van het Rapenburgfestival kijk op www.rapenburgconcert.nl.

 

 

CTV Zuid-Holland
CTV Zuid-Holland stelt zich ten doel nieuwe culturele recreatieve activiteiten te initiëren en producten te ontwikkelen die een bijdrage leveren aan de culturele en toeristische ontwikkeling van Zuid-Holland. Het

Trefwoorden: Rapenburg, Talentenjacht