Nieuw arrangement: De Leidse Dag, Actief en creatief ‘integreren’ in Leiden

Nieuw arrangement: De Leidse Dag, Actief en creatief ‘integreren’ in Leiden van Prokwadraat

Door: Prokwadraat  21-02-2008
Trefwoorden: Groepswijzer, Prokwadraat, Speedpainting,

ProKwadraat-Groepswijzer.nl heeft een echte Leidse Dag samengesteld. Deze Leidse Dag is speciaal bedoeld voor Leidenaren en mensen van buiten die de Sleutelstad vanuit vele invalshoeken willen leren kennen. De groep begint met een kopje koffie met een echte Leidse kletskop, een lekkere versnapering waarvan de naam ooit een scheldwoord was voor Leidenaren. Vervolgens maakt de groep een wandeling door de stad onder begeleiding van een gids, die vertelt over het wel en wee door de Leidse eeuwen. Bij de lunch wordt een gifdrankje geserveerd om de deelnemers te herinneren aan Goeie Mie, de 19e-eeuwse moordenares, die o zo goed voor haar zieke buren zorgde. Vervolgens gaat men speedpainten, een gezellige groepsactiviteit, die uw creatieve gaven naar boven haalt. Vanzelfsprekend gaat het om een Leids tafereel dat op het canvas gebracht moet worden. En tenslotte maakt de groep kennis met de onnavolgbare Leidse tongval tijdens de cursus Leids, die gegeven wordt door een onvervalste Leidenaar.
Het arrangement duurt circa 6 uur en is inclusief koffie met kletskop, begeleide stadswandeling, koffietafel, speedpainting en cursus Leids. De kosten bedragen € 68,- p.p. excl. BTW Het minimum aantal minimaal is 15 personen. Bij kleinere groepen meerprijs. Eenvoudiger versies van dit arrangement zijn De Leidse Ochtend en De Leidse Middag.
Kijk voor meer informatie op www.groepswijzer.nl of 071-5235530.
________________________________________
Voor de pers:
Neem voor meer informatie, speciale lezersaanbiedingen of fotomateriaal contact op met ProKwadraat/Groepswijzer.nl 071-5233485 of [email protected]

Trefwoorden: Groepswijzer, Prokwadraat, Speedpainting,