Nieuw shoparrangement Groepswijzer.nl

Door: Prokwadraat  27-03-2008
Trefwoorden: Wandelen, Dagje Uit, Arrangement

Leiden is een prachtige stad en dat komt mede door de leuke winkeltjes die in de binnenstad te vinden zijn. Groepswijzer.nl heeft nu op een verrassende manier die twee elementen aan elkaar geknoopt in een shoparrangement. Onder de titel Wandelen & Winkelen, Verrassend shoppen in Leiden wordt de bezoeker langs alle mooie plekjes van de Sleutelstad geleid, maar ook langs een selectie van bijzondere winkeltjes.
De deelnemer begint natuurlijk met koffie met gebak en gaat vervolgens op stap, gewapend met een wandelboekje en een plattegrond. Onderweg komt zij (want de verwachting is dat vooral vrouwen dit arrangement zullen lopen) alles te weten over Rembrandt, de graven van Holland en nog meer Leidse geschiedenis. Maar zij komt ook langs bijzondere winkels, waar zij een cadeautje ontvangt, een aardigheidje van de winkelier als dank voor het bezoek. Natuurlijk wordt deze uitgebreide wandeling onderbroken door een smakelijke lunch.
De winkels moeten aan zekere voorwaarden voldoen: ze mogen geen onderdeel zijn van een keten of een franchise, het zijn zelfstandige winkels. Bovendien moeten ze een onderscheidend aanbod hebben. Deelnemers aan het arrangement zijn Silvester Kinderboekwinkel, Hortus Winkel, Appel & Ei, Lila Kinderwinkel, Fates, Het Klaverblad Koffie & Thee, Erne’s Beckx en bibou aroma city spa.
Het arrangement is te boeken op www.groepswijzer.nl.

Trefwoorden: Arrangement, Dagje Uit, Groepswijzer.nl, Prokwadraat, Verrassend, Wandelen,