Nieuwe brochure voor Groepswijzer.nl

Door: Prokwadraat  12-11-2007
Trefwoorden: Cultuurhistorie, Koninklijk Huis, Academisch Arrangement

Groepswijzer.nl, de grootste aanbieder van groepsarrangementen in Leiden en omstreken, bestaat alweer bijna een jaar.  Inmiddels heeft Groepswijzer.nl haar aanbod uitgebreid en vernieuwd en gestalte gegeven in een nieuwe brochure, die onlangs verschenen is.

Groepswijzer.nl biedt een breed scala aan arrangementen in Leiden, de Leidse ommelanden, Noordwijk en Delft.  Of het nu gaat om actieve arrangementen, cultuurhistorie, culinaire belevenissen of workshops, Groepswijzer.nl biedt vele mogelijkheden voor groepen om tot een onderhoudend en gezellig arrangement te komen.

Een nieuwe loot aan de Leidse stam is onder andere het Academisch arrangement, dat een beeld geeft van meer dan 400 jaar universitair leven in Hollands oudste universiteitsstad. Maar ook het populaire Stadsganzenbord is terug te vinden in de nieuwe brochure, evenals het succesvolleculinaire arrangement Lekker Leids.

Noordwijk verschijnt voor het eerst in de nieuwe brochure met actieve arrangementen in de buitenlucht, maar ook met spannende culinaire workshops, zoals een blindproeverij en een pasta workshop.

Delft staat in het teken van de cultuurhistorie met wandelingen in het teken van Vermeer of het koninklijk huis.

Groepswijzer.nl geeft met deze nieuwe brochure talloze mogelijkheden voor groepen om hun dagje uit tot een groot succes te maken!

De brochure is aan te vragen via [email protected].

Trefwoorden: Academisch Arrangement, Blindproeverij, Culinaire Belevenissen Of Workshops, Cultuurhistorie, Groepswijzer.nl, Koninklijk Huis, Pasta Workshop, Spannende Culinaire Workshops, Stadsganzenbord,