Nieuwe CD De Slechte Band

Nieuwe CD De Slechte Band van Prokwadraat

Door: Prokwadraat  15-10-2008
Trefwoorden: Groepswijzer.nl, Slechte Band,

De CD bevat onder meer het nieuwe drieoktobernummer ‘Het is weer drie oktober’ en 12 andere gezellige meezingers. De CD is onlangs overhandigd aan Fons Delemarre van de gemeente Leiden en Ruud Breedveld sr.

De Slechte Band bestaande uit Joost Zecha, Corné Los, Frank van Leeuwen, Onno Richel en Ruud Breedveld jr. heeft de afgelopen 10 jaar menig feestje of festival vereerd met een weergaloos optreden. De formatie speelt vooral Nederlandstalige eigen nummers en covers en stond ooit in de finale van het Leids Festival van het Levenslied en werd ooit tweede bij het Straatmuzikantenconcours De Gouden Pet. Hiernaast verzorgt de band meezingdiners bij het groepsarrangementenbureau Groepswijzer.nl.

De CD is te koop voor € 10 onder meer via www.cd-service.nl. Kijk voor meer informatie over andere verkoopadressen en de Slechte Band kunt u vinden op www.slechteband.nl en op slechteband.hyves.nl.

Voor de pers:
Neem voor meer informatie en fotomateriaal contact op met Frank van Leeuwen of ([email protected] 06-10399488). Een recensie-exemplaar van cd kunt u hier ook opvragen.

Trefwoorden: Groepswijzer.nl, Slechte Band,