Persbericht: 2e Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk

Persbericht: 2e Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk van Prokwadraat

Door: Prokwadraat  19-02-2009
Trefwoorden: Wandelen, Wandeling, Ladieswalk

met vriendinnen: Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk

Op 26 april 2009 zal voor de tweede keer in Leiden de LadiesWalk gehouden worden. Deze wandeldag is speciaal voor vrouwen en wordt gesponsord door Zilveren Kruis Achmea. Vanuit vertrekpunt de Waag in Leiden kunnen de deelnemers kiezen voor een route van 10 km door de historische binnenstad of een route van 20 km door Warmond en langs de Kagerplassen. Verzorgingsposten onderweg, een themamarkt in de Waag, de stoffenmarkt en entertainment maken de dag compleet.

Wandelen is niet alleen gezond, het is ook nog eens een gezellige en ontspannende bezigheid. Op zondag 26 april 2009 biedt Leiden een uitgelezen gelegenheid voor een leuk dagje uit met een groep vriendinnen. De Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk zal op die dag een uitgebreid programma bieden. Het startpunt van de wandelingen is de Waag. In dit historische gebouw kunnen de bezoeksters hun hart ophalen aan een themamarkt voor de vrouw van nu.

Voor de rustige loper is er een kortere wandeling die langs de verborgen pareltjes van het historische Leiden zullen voeren, terwijl de doorgewinterde loper vanuit Leiden wandelt door het pittoreske Warmond en langs de Kagerplassen. Zowel onderweg als in de Waag zal er entertainment zijn, verzorgingsposten en is de gehele route naast de papieren route voorzien van duidelijke bewegwijzering. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een ‘goodiebag’ met tal van leuke premiums. De LadiesWalk ondersteunt net als vorig jaar een goed doel: De Stichting De Amazones.

De Zilveren Kruis Achmea Ladies Walk staat garant voor een leuk en fit dagje uit! Meer informatie over de Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk is te vinden op www.ladieswalk.nl. Op deze site kunt u zich ook inschrijven.

De Ziveren Kruis Achmea LadiesWalk wordt georganiseerd door ProKwadraat-Groepswijzer.nl in opdracht van de stichting CTV Zuid-Holland en mede mogelijk gemaakt door Zilveren Kruis Achmea.


Voor de pers:
Neem voor meer informatie en/of fotomateriaal contact op met Frank van Leeuwen 071-5236805.


Trefwoorden: Ladieswalk, Wandelen, Wandeling,