Persbericht: Drie gangen zang met de Slechte Band

Door: Prokwadraat  12-03-2007
Trefwoorden: Eten, Arrangement, Meezingen

Meezingen... niets zo heerlijk en ontspannend als meezingen met een strakke band die maat en melodie houdt, zodat je je daar niet over hoeft te bekommeren. In de meezing-trend die Nederland overspoelt biedt de Slechte Band het publiek een heel eigen arrangement. U geniet met een groep van minimaal 20 personen van een uitgebreid drie-gangen diner op een prachtige locatie. Uw culinaire ervaring wordt regelmatig onderbroken door een optreden van onze vijfpersoonsformatie, maar wel zo dat u niet met volle mond hoeft mee te zingen.

De Slechte Band biedt u een scala aan liedjes, van levenslied tot kampvuurklassiekers. U krijgt een zangbundel aangeboden, zodat u het lied dat u op het lijf geschreven is, uit kunt zoeken. De Slechte Band geeft leiding en richting aan de meezing-ervaring van uw groep, om zo tot het musisch mooiste resultaat te komen. Meer info over onze band kunt u vinden op www.slechteband.nl.

Aangezien de Slechte Band zich het liefst met zingen bezig houdt hebben wij de boekingen uitbesteedt bij Groepswijzer.nl (http://www.groepswijzer.nl – T:071-5235530)

Trefwoorden: Arrangement, Eten, Meezingen, Slechte Band