Persbericht: Groepswijzer.nl meer dan 60 bedrijfsuitjes en groepsarrangementen

Persbericht: Groepswijzer.nl meer dan 60 bedrijfsuitjes en groepsarrangementen van Prokwadraat

Door: Prokwadraat  22-07-2008
Trefwoorden: Bedrijfsuitje, Arrangement, Uitje

Groepsarrangementen en feesten in Leiden en omgeving, Noordwijk en Delft

Leiden... stad van Rembrandt, stad van studenten, van leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Stad met een rijke geschiedenis en prachtige steegjes en grachten. Dit Leiden wil u graag ontvangen en Groepswijzer.nl heeft dan ook een keur aan arrangementen en bouwstenen voor u samengesteld.

De ommelanden... Op een steenworp afstand van Leiden liggen polders, strand en duinen. Gelegenheid om heerlijk uit te waaien of met uw groep actief bezig te zijn. 

 

 

 

Noordwijk... Deze badplaats biedt talloze mogelijkheden om lichaam en geest te ontspannen. Wie lekker actief bezig wil zijn kan uitstekend terecht op het strand en in de duinen. Maar ook de culinaire mens komt aan bod in Noordwijk...

 

 

 

 

 

Delft... een prachtige Oud-Hollandse stad met hoog oprijzende kerktorens die de woonplaats van de beroemde Vermeer was. Wie houdt van pittoreske stadsgezichten waar veel verhalen bij te vertellen zijn, kan in Delft zijn hart ophalen.

Feesten... Of het nu gaat om een huwelijksfeest, een jubileum, een verjaardag of welke andere feestelijke aanleiding u heeft, Groepswijzer.nl zal graag in nauw overleg met u er voor zorgen dat u een onvergetelijke dag beleeft.
Wij bieden diverse themafeesten op bijzondere lokaties. Vanzelfsprekend kan alles geheel aan uw individuele wensen aangepast worden.


Deze website biedt u kant-en-klare arrangementen èn bouwstenen, waaruit u zelf uw groepsarrangement kunt samenstellen. Vraagt u gerust een offerte aan.

  

 

Waarom boekt u juist bij Groepswijzer.nl?

Groepswijzer.nl is een enthousiast en energiek bureau gespecialiseerd in groepsarrangementen, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes.
Wij denken graag mee over de invulling van uw dagprogramma of arrangement, niets is ons te gek!
Uw programma wordt van A tot Z geregeld en wij zetten ons voor de volle 100% in om van uw dagtocht een memorabele dag te maken waar u met veel plezier op terug kijkt.
Desgewenst kunnen wij ook uw overnachting in een Leids hotel regelen.
Neemt u vrijblijvend contact met ons op: info@groepswijzer.nl of 071-5235530 (tussen 10.00 en 16.00 uur).

U kunt de brochure aanvragen door uw adresgegevens naar ons te mailen en "brochure" in te vullen op de onderwerpregel.

Trefwoorden: Arrangement, Bedrijfsuitje, Groepsarrangement, Uitje