Persbericht: Het TalentenJacht vaart uit

Door: Prokwadraat  22-04-2008
Trefwoorden: Bandjes, Talentenjacht, Muziekboot

Leiden – Zondag 27 april zal Het TalentenJacht van start gaan. De band die zal aftrappen is Karma´s Kitchen. Deze band zal tijdens de Ladies Walk per boot diverse terrassen in Leiden aandoen. De optredens vinden plaats van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Het TalentenJacht is een bandwedstrijd waarbij unieke optredens de revue zullen passeren. Bands kunnen strijden om een plek op het Rapenburgconcert en krijgen zo een uitstekende kans om zich aan het publiek te presenteren. Daarnaast krijgt de winnende band ook € 500,- aan prijzengeld. Kwaliteit van de performance staat voorop dus liefhebbers van livemuziek kunnen keer op keer genieten van een spetterend optreden.


Karma´s Kitchen speelt aanstekelijke en pakkende feelgood-popsongs. De muziek is een geheel eigenzinnige mengeling van funk, jazz, soul en rock. De Leids/Delftse band is aanstekelijk enthousiast en staat live als een huis.

 

De organisatie is nog op zoek naar bands die ook graag willen deelnemen aan Het TalentenJacht. Informatie over selectiecriteria en de inschrijvingsprocedure is te vinden op de website www.hettalentenjacht.nl.

 

CTV Zuid-Holland
CTV Zuid-Holland stelt zich ten doel nieuwe culturele recreatieve activiteiten te organiseren en producten te ontwikkelen die een bijdrage leveren aan de culturele en toeristische ontwikkeling van Zuid-Holland. Het TalentenJacht is één van deze activiteiten en wordt georganiseerd door Prokwadraat-Groepswijzer. CTV Zuid-Holland brengt met ‘Het TalentenJacht’ vraag en aanbod bij elkaar door te zorgen voor een drijvend podium waar diverse talentvolle muziekgroepen hun kunsten kunnen vertonen aan een divers nieuw publiek. Uit de 20 deelnemende bandjes wordt door een deskundige jury een keus gemaakt. De winnaar mag een optreden verzorgen op het hoofdpodium tijdens het Rapenburgconcert.

 

 

Contactgegevens:

Prokwadraat

Email: [email protected]

Internet: http://www.ctvzuidholland.nl/talentenjacht/page/view

Telefoon: 071-5233485

Trefwoorden: Bandjes, Muziekboot, Talentenjacht