Persbericht: Kookworkshop: Van kazen en koken

Persbericht: Kookworkshop: Van kazen en koken van Prokwadraat

Door: Prokwadraat  09-02-2009
Trefwoorden: Kaas, Kookworkshop

In deze kookworkshop ligt de nadruk op kaas van eigen bodem. Want Nederlandse boeren maken een zeer divers aanbod van boerenkazen. We kennen de boerenbelegen, maar kent u ook Hollandse roodbacterie- en blauwschimmelkaas?

U begint met een aperitief in het restaurant. Vervolgens brengt u met de boot eerst een bezoek aan kaasboerderij De Eenzaamheid midden op de Kagerplassen. In een rondleiding ziet u hoe kaas gemaakt wordt. Terug in de Kookstudio gaat u zelf aan de slag, waarbij u kunt kiezen uit drie varianten: Italiaans, klassiek en Oud-Hollands. U proeft rauwmelkse en gepasteuriseerde kazen, en bereidt verschillende gerechten met - natuurlijk - Nederlandse kazen.
En ten slotte geniet u van uw eigen creaties!

Inclusief: aperitief, vaart naar en bezoek aan kaasboerderij, kookworkshop en maaltijd, excl. verdere drank
Duur: 4 uur
Prijs: € 65,60 p.p. excl. BTW
Aantal personen: minimaal 15 en maximaal 30 personen

Trefwoorden: Kaas, Kookworkshop