Persbericht: Stadsganzenbord ook in Haarlem

Persbericht: Stadsganzenbord ook in Haarlem van Prokwadraat

Door: Prokwadraat  02-09-2008
Trefwoorden: Stadsganzenbord

Groepswijzer.nl, bureau voor groepsarrangementen, bracht vorig jaar in Leiden het Stadsganzenbord uit, een bijzondere speurtocht aan de hand van een 17e-eeuwse plattegrond. Voor het eerst kon de bezoeker zich een beeld vormen van de historische stad, want de plattegrond was voorzien van vele details.
Nu is er ook een Haarlems Stadsganzenbord! Gewapend met een prachtige plattegrond uit 1649 en een vragenlijst die dwingt tot goed kijken kan iedere groep nu ontdekken dat er nog heel veel hetzelfde is in Delft als in de tijd van Frans Hals.
Wat het Stadsganzenbord zo bijzonder maakt is dat de gebruiker zijn weg moet zien te vinden in de stad alsof hij 350 jaar is teruggegaan in de tijd. Sommige grachten waren toen nog niet gedempt, maar de kerken stonden er al. Er waren veel meer stadspoorten, maar straatnamen zijn vaak nog dezelfde. Is het mogelijk je weg te vinden in de stad van Frans Hals?
Onderweg beantwoordt de gebruiker vragen, lost puzzels op en zo maakt hij kennis met één van de mooiste steden van Nederland. Het groepsarrangement kan geboekt worden bij Groepswijzer.nl.
Meer informatie:
www.groepswijzer.nl
[email protected]
071-5235530

Trefwoorden: Stadsganzenbord