ProKwadraat en Groepswijzer.nl

Door: Prokwadraat  06-03-2007
Trefwoorden: Evenementen, Groepsarrangementen, Vrijetijdsmarketing

ProKwadraat, promotionele projecten
ProKwadraat is een jong bedrijf dat een scala aan promotionele en marketingactiviteiten aan de dag legt, met speciale nadruk op toerisme, recreatie en vrije tijd. Haar specifieke expertise ligt binnen het gebied Holland Rijnland. Promotie van het recreatieve product, maar ook meer specifiek de ontwikkeling van nieuwe producten zijn in goede handen bij ProKwadraat. Daarbij kan de uitvoering van zowel drukwerk, evenementen en arrangementen als websites bij ProKwadraat neergelegd worden.

Groepswijzer.nl
ProKwadraat zal in december 2006 een gloednieuwe brochure uitbrengen met een rijke keus aan groepsarrangementen, zowel in Leiden als in haar omgeving. Deze brochure zal verschijnen in een oplage van 3500 exemplaren, waarvan er nog in december 2000 gemaild zullen worden naar bedrijven, overheden, verenigingen en al die andere instanties die weleens een dagje uit boeken.
Gelijktijdig zal de website groepsarrangementenleiden.nl online gaan, waarmee hetzelfde aanbod via de digitale snelweg naar de consument zal gaan.

Meer informatie kunt u vinden op www.prokwadraat.nl en www.groepswijzer.nl.


Voor de pers:
Bijgaand treft u een beschrijving aan van het bedrijf Prokwadraat, een factsheet van Groepswijzer.nl en een interview met de twee directeuren van ProKwadraat Frank van Leeuwen en Bart in ’t Veld aan.

Wij vertrouwen erop dat u aandacht gaat besteden aan deze nieuwe onderneming. Vanzelsprekend zijn wij bereid onze bedrijfsactiviteiten toe te lichten in een interview.

Met vriendelijke groet,
ProKwadraat

Frank van Leeuwen
T: 071-8881050
M: 06-10399488
I: www.prokwadraat.nl
E: [email protected]

Trefwoorden: Evenementen, Groepsarrangementen, Vrijetijdsmarketing