Sponsorshop.nl brengt vraag en aanbod bij elkaar

Door: Prokwadraat  06-03-2007
Trefwoorden: Fondsenwerving, Relatiemarketing, Naamsbekendheid

ProKwadraat, dat ruime ervaring heeft in sponsorwerving, heeft de nieuwe site Sponsorshop.nl opgezet met de bedoeling het leven van zowel de aanbieder als de afnemer te vereenvoudigen. Veel culturele en recreatieve evenementen hebben geen kans van slagen zonder sponsoring, maar de werving van sponsorgeld is voor organisaties vaak een moeizame en tijdrovende zaak. ProKwadraat stelt zich ten doel dit werk de organiserende partij uit handen te nemen en tegelijkertijd ook bedrijven een overzichtelijk aanbod te bieden van sponsorobjecten.

ProKwadraat is bovendien behulpzaam bij het opzetten van wederprestaties en adviseert de sponsorzoeker over de gewenste uitstraling van zijn evenement. Bedrijven die een evenement willen sponsoren kunnen van ProKwadraat advies krijgen over het soort evenement dat het best aansluit bij het bedrijfsimago.

Op dit moment zijn evenementen als de Leiden Marathon, Straatmuzikantenconcours De Gouden Pet en Het Rapenburgconcert onderdeel van Sponsorshop.nl en het aanbod groeit.

Kijk op www.sponsorshop.nl of bel met Frank van Leeuwen (071-5233485) van ProKwadraat voor informatie. Of download de pdf met extra informatie.

Trefwoorden: Fondsenwerving, Naamsbekendheid, Relatiemarketing, Sponsorarrangementen, Tegenprestaties,