Target, bitterballenbiertocht en vacatures

Door: Prokwadraat  15-05-2008

Eergisteren ontving u door een fout onzerzijds een nog onvoltooide nieuwsbrief. Onze excuses hiervoor. Hieronder vindt u de gecompleteerde de nieuwsbrief Mei van Groepswijzer.nl. Mocht u deze nieuwsbrief niet willen ontvangen, dan vindt u onderaan dit bericht de mogelijkheid om u af te melden.
________________________________________
The Target in Leiden

The Target is een zinderende City Game waarbij drie politieteams, gewapend met smartphones en gps-apparaten de achtervolging inzetten op een bende criminelen die op verschillende plaatsen in de stad inbreekt. The Target is spannend, erg leuk en bij uitstek geschikt vor teambuilding.
Om de 5 minuten verschijnt de locatie van de daders op een digitale kaart in de smartphone. De radar geeft aan hoe ver ze verwijderd zijn van de krakers. Door slim samen te werken en te anticiperen op de plannen van de bende moeten ze de criminelen zien in te sluiten.
Klik hier voor meer informatie________________________________________
BitterballenBierTocht

Dit is de meest relaxte proeverij in het aanbod van Groepswijzer.nl. Maak kennis met verschilende bieren, terwijl u vaart van het ene naar het andere café. En omdat bier niet goed valt op een lege maag, wordt er natuurlijk ook gezorgd voor de traditionele bitterbal.
Klik hier voor meer informatie
________________________________________
RondvaartPlus
Naast varen van het ene biertje naar het andere zijn er nog legio andere manieren om je in en om Leiden op het water te vermaken. Onder de verzamelnaam RondvaartPlus biedt Groepswijzer.nl diverse arrangementen, uiteenlopend van culinaire vaartochten in Leiden en op de Kaag tot een cursus Leids op het water en een stijlvolle champagnevaart.
Klik hier voor meer informatie

________________________________________
________________________________________ Nieuw
Cultuurhistorie
Workshops
Actief
Culinair
Proeverijen
Expert Walks
MuseumPlus
RondvaartPlus
Ludiek
Gidsenwijzer tip
Entertainment tip
Evenementen tip
Contact

Links
Nieuwsbrief
English
________________________________________
________________________________________
Vacatures
Docenten diverse workshops
Groepswijzer.nl zoekt docenten voor het geven van een diversiteit aan creatieve workshops.
.
Kijk hier voor meer informatie

Stadshost(es)
Groepswijzer.nl is tevens op zoek naar enthouisaste stadshosters die groepen tijdens hun dagtocht gaan begeleiden. Het kan gaan om een korte introductie van een of een hele dag met de groep op stap.

U kunt zich aanmelden bij
Jonelle Dunker
[email protected]

________________________________________
Groepswijzer.nl is een enthousiast en energiek bureau gespecialiseerd in groepsarrangementen, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes.Wij denken graag mee over de invulling van uw dagprogramma of arrangement, niets is ons te gek!Uw programma wordt van A tot Z geregeld en wij zetten ons voor de volle 100% in om van uw dagtocht een memorabele dag te maken waar u met veel plezier op terug kijkt.
Onze website www.groepswijzer.nl biedt u kant-en-klare arrangementen èn bouwstenen, waaruit u zelf uw groepsarrangement kunt samenstellen. Vraagt u gerust een offerte aan. Neemt u vrijblijvend contact met ons op:[email protected] of 071-5235530 (tussen 10.00 en 16.00 uur). Groepswijzer.nl is een onderdeel van ProKwadraat.