Wandelen & Winkelen: Bijzonder shoppen in Leiden

Door: Prokwadraat  09-02-2009
Trefwoorden: Wandelen, Arrangement, Shoppen

Leiden is een prachtige stad, mede door het brede aanbod aan bijzondere winkeltjes. Graag bieden wij u de mogelijkheid om die twee te combineren: u wandelt langs de mooiste plekjes van Leiden, maar ook langs een aantal winkels die wij speciaal voor u geselecteerd hebben. Geen onderdelen van een keten of franchise, maar zelfstandige winkels met een bijzonder aanbod. En bij iedere winkel heeft de eigenaar een attentie voor uw groep, een aardigheidje om u te bedanken voor uw bezoek!

De oudste koffie- en thee-winkel van Nederland, kinderboeken, mode-accessoires, bijzonder speelgoed, geurtjes, kleding en tassen, het aanbod dat wij voor u geselecteerd hebben is divers.

U begint natuurlijk met koffie met gebak, waarna u aan de hand van een plattegrond en een wandelboekje op weg gaat in Leiden. Onderweg treft u zeven bijzondere winkeltje waar u hartelijk wordt ontvangen. U sluit de wandeling af met een lunch.

Inclusief: koffie met gebak, wandelplattegrond en -boekje, attenties bij de winkels, lunch, bestaande uit een panini naar keuze, frisdrank, koffie/thee
Duur: ca. 4 uur
Prijs: € 16,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen: minimaal 6 personen. Bij groepen groter dan 8 personen moet de groep in kleinere subgroepen gesplitst worden, aangezien sommige winkels te klein zijn om grote groepen te ontvangen.
Let op: dit arrangement is niet te boeken voor de zondag en maandag!

Trefwoorden: Arrangement, Shoppen, Wandelen