Restaurant De la Soul Leiden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Morsstraat 60 , 2312 BN Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Restaurant De la Soul Leiden

Bar - restaurant waarbij Soul de rode draad is die door het bedrijf loopt.
Wat is Soul food?

Soul food is een breed begrip. Letterlijk vertaald betekent het voedsel voor de ziel. Dus voedsel dat niet alleen de maag vult maar ook het hart. Het is een keuken waarin het resultaat groter is dan de som der delen. Soul food past uitstekend in deze tijd omdat er wordt gekookt met eerlijke ingrediënten en de maaltijden ouderwets plezier verschaffen.

De term Soul food is net als Soul muziek ontstaan in de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw. De grondleggers zijn de mannen en vrouwen, die tijdens de trans-Atlantische slavenhandel vanuit Afrika naar het zuiden van de Verenigde Staten zijn gehaald om daar te werken op de plantages. Deze onderdrukte, zwarte bevolking was voor haar voedsel afhankelijk van de resten van de rijke blanke bevolking en van wat het land te bieden had. Door zeer veel geduld, aandacht en creativiteit in de bereiding van het eten te stoppen werden maaltijden gemaakt waar men zowel lichamelijk als geestelijk kracht uit kon putten. Een mooie omschrijving van soul food is dan ook: "Soul food is wat je kookt als je meer liefde hebt dan geld".

Alles wat in de Soul keuken gebruikt wordt staat in de maag en elke hap zit barstensvol voedingswaarde. Daarom serveren wij bij "De la Soul" alle gerechten in een bescheiden portie. Vergelijkbaar met een groot voorgerecht. U kiest bij ons niet zozeer voor een voor- en/of een hoofdgerecht maar juist voor de ingrediënten en smaken waar u op dit moment zin in heeft.

Een volledige maaltijd zal ongeveer bestaan uit drie gerechten per persoon. Het is uiteraard ook mogelijk gerechten met uw tafelgenoten te delen.

De gerechten van de menu kaart kunnen ook aan de bar besteld worden.

Naast de menukaart is er een uitgebreide borrel kaart met typische Soul food finger snacks. Heerlijk voor bij een van de vele bieren die hier verkrijgbaar zijn of met een lekker glas wijn.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DeLaSoulLeiden/
Twitter: https://twitter.com/delasoulleiden

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Restaurant De la Soul Leiden in Morsstraat 60, Leiden Zuid-Holland 2312 BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2312 BN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821423]