Restaurant Scarlatti Leiden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stille Mare 4 , 2312 DH Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Restaurant Scarlatti Leiden

Ons restaurant, gelegen in het centrum van Leiden, is gevestigd in een historisch pand uit 1830. De opvallende muurschilderingen zorgen voor een warme uitstraling. Onze enthousiaste medewerkers dragen bij aan de ongedwongen sfeer zodat iedereen zich welkom voelt.

Ons restaurant, gelegen in het centrum van Leiden, is gevestigd in een historisch pand uit 1830. De opvallende muurschilderingen zorgen voor een warme uitstraling. Onze enthousiaste medewerkers dragen bij aan de ongedwongen sfeer zodat iedereen zich welkom voelt.

Wij zijn van Maandag t/m Zondag voor de lunch geopend. Helaas zijn wij in de wintermaanden op maandag gesloten. Ook kunt u natuurlijk terecht voor bijvoorbeeld een glas verse muntthee of een heerlijke cappuccino.

Onze dinerkeuken is geopend van Dinsdag t/m Zondag. Wij werken met dagverse produkten, waardoor de kaart per seizoen varieert. Wij zijn zojuist gestart met een nieuwe menukaart. Deze maanden serveren wij ook wild. In januari zullen wij weer van start gaan met het, inmiddels beroemde, stamppottenfestival.

Om zeker te zijn van een plekje raden wij u aan te reserveren.

Op de eerste etage van ons restaurant bevindt zich de unieke Heerenkamer. Deze sfeervolle ruimte, met openhaard, daglicht en eikenhouten vloer, is zeer geschikt voor (afstudeer)borrels, diners of een high tea.
De kamer biedt ruimte aan gezelschappen variërend van 10 tot 60 personen.
Restaurant Scarlatti staat in Leiden bekend om het gezellige, beschutte en ruimopgezette terras. In 2010 en 2011 hebben hebben we de eer gekregen en mogen wij met trots zeggen dat wij bij de beste 50 terrassen van Nederland behoren.

In de zomer is het lekker genieten in het zonnetje; bootjes kijken aan de waterkant of mensen kijken die de winkelstraat passeren. Alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.
Maar ook in de winter is het heerlijk buiten. Onder de heaters is het goed vertoeven met kop warme chocomel, een cappuccino of een echte verse muntthee.

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/ScarlattiLeiden/
Twitter: https://twitter.com/scarlattileiden

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Restaurant Scarlatti Leiden in Stille Mare 4, Leiden Zuid-Holland 2312 DH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2312 DH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821470]