Ruud Lagas Maatvoeren en Bouwen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Utrechtse Jaagpad 66 , 2313 LB Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Ruud Lagas Maatvoeren en Bouwen


Ruud Lagas Maatvoeren & Bouwen, uw partner voor al uw bouw- en verbouwplannen.

Bent u woningeigenaar en hebt u plannen voor bouw, verbouw of uitbreiding van uw woning, dan kunt u bij mij terecht voor het totaalpakket aan werkzaamheden die een rol spelen bij het ontwerpen, plannen, inkopen en uitvoeren hiervan. Dus ook voor het aannemen van het werk, het adviseren hierbij of het maken van een kostenraming of begroting en het tekenwerk, zowel ontwerp als constructief wat nodig is bij nieuwbouw of bouwaanvraag, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Of het nu gaat om het 'ophangen van een schilderijtje' of het bouwen of verbouwen van een heel huis, alles is mogelijk.

Voor aannemers (en architecten) blijft het uitvoeren van het gehele pakket aan maatvoering, het inmeten en uitzetten op de bouwplaats een belangrijke activiteit. Maar ook het uitvoeren van freelance timmerwerkzaamheden of het aannemen hiervan is mogelijk.
Zoekt u voor kortere of langere tijd tijdelijke uitbreiding van bijvoorbeeld het uitvoeringsteam, neemt u dan vooral contact op om te praten over de mogelijkheden.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ruud Lagas Maatvoeren en Bouwen in Utrechtse Jaagpad 66, Leiden Zuid-Holland 2313 LB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2313 LB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817471]