Computer reparatie

Computer reparatie van Servirex Computers

Door: Servirex Computers  19-03-2012
Trefwoorden: Computer Reparaties, Laptop Reparaties

Met Servirex computers is er nu een duidelijke en betaalbare oplossing voor particulieren die dag in dag uit worstelen met PC's die niet werken zoals men verwacht en meer ergernis opwekken dan gemak.


Diagnose:

Bij elke computer stellen wij altijd eerst een diagnose, daarna nemen wij contact op met de klant om na te vragen of de reparatie of (her)installatie uitgevoerd dient te worden.

Wanneer u de reparatie niet laat uitvoeren rekent u alleen de diagnose kosten met ons af.


Hardware:

Door de juiste keuze hardware bij de juiste toepassing is het mogelijk om voor betaalbare prijzen hoogwaardige producten te leveren. Wij adviseren naar aanleiding van uw behoefte en wij zullen dan ook geen supersnelle (lees dure) videokaart aanraden indien u deze niet nodig heeft.

Software / (her)installatie:
Te vaak worden instabiliteit en software problemen voor veel geld met een kleine ingreep opgelost, waarbij de klant er later achter komt dat de computer alweer instabiel is en een ander onderdeel de problemen veroorzaakt. Wij kiezen liever voor zekerheid. In 95% van de gevallen zullen wij bij software problemen dan ook adviseren voor een schone herinstallatie.

(*) Bij een herinstallatie rekenen wij € 10,00 extra voor het herstellen van bestaande persoonlijke gegevens zoals documenten, foto's, muziek collectie, email en outlook contactpersonen.

De prijzen zijn gebaseerd op het zelf aanleveren van uw computer bij ons filiaal. Voor reparatie/installatie aan huis en reistijd hanteren wij een tarief van € 20,00 per 30 minuten.

Trefwoorden: Computer Reparaties, Laptop Reparaties

Andere producten en diensten van Servirex Computers

Webdesign en hosting pakket van Servirex Computers thumbnail
19-03-2012

Webdesign en hosting pakket

Compleet pakket aan met o.a. domein registratie, website ontwerp, webruimte verhuur, onderhouds-contracten, en email servers in een professionele opzet voor een zeer scherpe prijs.