Webdesign en hosting pakket

Webdesign en hosting pakket van Servirex Computers

Door: Servirex Computers  19-03-2012
Trefwoorden: Webdesign, Zoekmachine Optimalisatie, Website Optimalisatie

Wij ontwikkelen niet alleen het ontwerp waarna u zelf nog op zoek moet naar producten om deze te publiceren, maar Servirex computers bied een totaal pakket aan met o.a. domein naamregistratie, website ontwerp, webruimte verhuur, email faciliteiten, etc.
Op deze wijze heeft u één contactpersoon voor al uw website faciliteiten en kunnen wij ook garanties aanbieden zoals o.a. 99,7% gegarandeerde beschikbaarheid van deze services.

Het ontwikkelen van een website gebeurt altijd in nauwe samenwerking met de klant om zeker te stellen dat de website alle faciliteiten krijgt die benodigd zijn en de website ook perfect aansluit bij uw bestaande; of nieuw op te richten bedrijf.
Wanneer u interesse heeft voor een website dan zullen wij na een intake gesprek geheel vrijblijvend een concept website opleveren. De klant kan dit concept online bekijken en aangeven of de stijl van de website goed aansluit bij zijn/haar bedrijf nog voordat een overeenkomst gesloten wordt.
Men kan op dit moment wijzigingen voorstellen aangaande de stijl of de klant kan de opdracht zelfs (geheel vrijblijvend) annuleren.

Na goedkeuring van het concept brengen wij een offerte uit en vragen een voorschot op de kosten. Hierna gaan wij het concept ombouwen tot een volwaardige professionele website waarbij in de meeste gevallen de klant zelf de inhoud elektronisch zal aanleveren.
Elke website die door Servirex computers ontwikkeld en gehost wordt is inclusief ondersteuning zoals hulp bij instellen van uw lokale e-mail programma. Maandelijks onderhoud van uw website waaronder database opschoning en regelmatige bijstelling voor zoekmachine optimalisatie volgens de officiële SEO (search engine optimization) standaard.

Een website is maatwerk en daarom is het onmogelijk een vaste prijsstelling te hanteren. Door onze heldere werkwijze kunnen wij na goedkeuring van het concept een offerte uitbrengen waar helder en gedetailleerd in vermeld staat wat u geleverd krijgt en wat de exacte kosten zijn.
Bij Servirex computers krijgt u nooit te maken met onverwachte nacalculaties, maar altijd een scherpe prijs voor een transparant en compleet pakket.

Trefwoorden: Webdesign, Webhosting, Website Optimalisatie, Zoekmachine Optimalisatie

Andere producten en diensten van Servirex Computers

Computer reparatie van Servirex Computers thumbnail
19-03-2012

Computer reparatie

Goedkoop, voraf duidelijkheid over eventuele kosten, no cure no pay.